top of page

Kristdemokraterna Sundsvall

VÅRA POLITIKER

I Sundsvall har vi politiker i kommunfullmäktige och i kommunens olika nämnder.

Vilka som företräder oss i de olika uppdragen kan du se här nedan.

KD SUNDSVALLS TOPPNAMN

Ronja Strid

Ronja Brusell Strid

Uppdrag i partiet: 

Ledamot i Sundsvalls kommunstyrelse, kommunfullmäktige,  finansutskottet och personalutskottet. Ledamot i partiavdelningsstyrelsen och Beredning för kultur och fritid i SKR.

Politiska mål:

Två särskilt viktiga frågor för mig är samverkan mellan civilsamhället, näringslivet och kommunen samt kvalitativ äldreomsorg. Jag vill gärna fortsätta arbetet med kristdemokratiska värderingar som kärna - för ett mer levande Sundsvall!

 

Bakgrund:

Tidigare badmintonspelare på elitnivån med examen i medie - och kommunikationsvetenskap. Arbetar som kommunkatör på Kristdemokraternas parti- och riksdagskansli. Älskar träning, matlagning och hemstaden Sundsvall. Brinner för föreningslivet och människan som aldrig är frikopplad från sin omedelbara omgivning. 

Polina J. Larsson

Uppdrag i partiet:

Ledamot i Sundsvalls kommunfullmäktige. Ledamot i partiavdelningsstyrelsen. Ordförande för KD Sundsvalls distriktsstyrelse. 

 

Politiska mål:

En effektiv kommunal organisation med kärnuppdraget i fokus. Ändamålsenlig arbetsgivarpolitik fri från vänskapskorruption och med utgångspunkt i kommunmedborgarnas behov. Integration som fungerar både för den enskilde och för hela samhället samt en mångfald av skolor som möter alla de olika behov som finns. 

 

Bakgrund:

Småbarnsmor med rötter i Estland och erfarenhet från olika delar av världen. I bagaget finns sju år i habilitering- och äldrevården, över ett decennium som behörig lärare i Svenska som andraspråk på alla nivåer och många års studier i allt från lingvistik till nationell ekonomi och systemutveckling. Jag drivs av problemlösning både i det korta och i det långa perspektivet och av övertygelsen om att vi tillsammans faktiskt kan förändra vår omvärld till det bättre. 

kristdemokraternasundsvall_-7_edited.jpg

KD SUNDSVALLS FÖRTROENDEVALDA

(Klicka på bilden för att få mer information)

Vill du engagera dig i eller för KD Sundsvall?
Har du frågor eller idéer?
Hör då av dig till oss!

bottom of page